Siturweb, el programa de gestión de Agencias de Viajes. Tu ayuda para la contabilidad
Es  |  En  |  Por  |  Cat
 
PER QUÈ
SITURWEB
AVANTATGES CARATERISTIQUES TARIFES BLOG
Accés a Agències
Usuari Senha
Entrada  
recordar contrasenya

Programari de gestió per a agències de viatges

Gestiona la teva agència de viatges des del web

Proveu-lo gratisProva gratis el programa de gestió d'agència de viatges
Premis del programa de gestió d'agència de viatges i publicacions en premsa


El PORQUÉ DE LAS FUNCIONALIDAD DE SITURWEB NUESTRA RAZON DE SER
Totes les grans pàgines de reserves a la teva tornada de vacances et pregunten que tal ha anat el viatge. Per què una agència com la nostra no pot fer-ho de la mateixa manera? Doncs bé, a partir d'ara podràs configurar que als teus clients els arribi una petita enquesta de valoració.

D'aquesta manera, els fas veure que són importants i que realment la seva opinió ens interessa.
En siturweb, hem dividit els llistats de facturació en tres parts, de cara a facilitar el control i detectar el màxim els possibles errors de facturació.

Aquesta forma de presentar els llistats de Facturacion i iva, no és casual, és fruit de reunions amb Gestories especialitzades en agències de viatges, que ens van traslladar el complexos que són les llistes de la competència i com millorar-los.
Moltes vegades sense adonar-nos cometem errors, com per exemple, no afegir una despesa en un expedient de el règim especial, el qual com saps calcula el benefici sobre la base de la diferència entre la venda i la compra.

El sistema de Siturweb repassa tots els expedients a la recerca de desquadraments, de tal manera que us avisa perquè procediu a la correcció. és convenient abans de lliurar aquests llistats a el gestor, passar l'analitzador de desquadraments. Créenos si et dic que aquesta funcionalitat et fa estalviar diners.
A priori, fer una transferència és senzill. Però si en temporada alta has de fer una dotzena en un sol dia, la cosa es complica, si a això li juntes que reps trucades i clients contínuament, el risc de cometre un error es multiplica.

Amb aquesta opció, el sistema genera un fitxer de pagaments SEPA, el qual simplement es carrega a la web del teu banc amb un sol clic, evitant riscos innecessaris. Créenos, quan t'acostumis a fer servir aquest sistema de pagaments no voldràs fas servir un altre.
Les agències de viatges manegen un volum de moviments de tresoreria enorme. Realitzar un bon control d'aquests és vital: Un localitzador cobrat dues vegades per la majorista ens pot fer perdre diners.

Per aquest motiu, és vital, tenir un control dels rebuts que ens cobren les majoristes per càrrec en compte. Un rebut pot agrupar diversos majoristes i amb el pas el temps, no sabem a què serveis correspon.

Amb aquesta funcionalitat, aquests problemes desapareixeran.

Les agències de viatges manegen en temporada alta quantitats relativament altes de diners que realment no ens pertany, es tracta d'imports que els nostres clients abonen prèviament.

és molt convenient tenir un control exhaustiu d'aquests imports, de manera que en tot moment sapiguem quina és la nostra situació real.

Siturweb en aquest punt és l'únic programa que et dóna en temps real la teva situació de tresoreria.
Per a les agències de viatges, una simple venda d'un hotel es tradueix en diversos apunts comptables. Normalment és la gestoria la qual s'ocupa de donar d'alta aquests apunts, però és tal el volum, que ens repercutiran el preu.

En siturweb no volem que deixis la teva gestoria ni de bon tros, però si és bo, eliminar tot treball innecessari de cara a estalviar costos i evitar errors. Amb el mòdul comptable Generaràs milers d'apunts amb un sol clic, enviant l'arxiu generat al teu gestoria perquè ella ho import. Així de Fàcil.
Cada trimestre ens trobem amb centenars d'expedients molt semblants, mateixa majorista, mateixos serveis, etc .. Perquè facturar se a un per un aquests expedients.

La competència ho diu intel;ligència artificial, nosaltres ens deixem d'artificis i parlem clar, millor facturador automàtic.
Siturweb tracta que competeixis de tu a tu contra les grans Ota s. Elles sempre disposen d'una àrea on els seus clients poden disposar de tota la documentació sobre els seus viatges.

Quantes vegades ens diuen els clients per dir-nos que s'han oblidat el bo o que no el troben.

Doncs bé, amb aquesta funcionalitat teus clients tindran accés privat a tota la seva documentació i al seu torn podràs penjar en aquesta àrea ofertes personalitzades.

Tuarea és una funcionalitat única, no el trobaràs en altres programes de gestió.
Reconeguem-ho, fidelitzar els nostres clients en el nostre sector és molt difícil. Per aquest motiu, hem d'utilitzar totes les eines que estiguin al nostre abast.

Amb aquest sistema otorgaras una sèrie de punts per viatjar, de tal manera que quan els nostres clients arribin a una sèrie de punts, puguin canviar-los per regals o bons descomptes.

Altres programes de la competència cobren un plus per aquest mòdul, mentre que siturweb l'hi ofereix de forma completament gratuïta.
Tots reconeixem que seria bo felicitar els nostres clients el dia del seu aniversari, o fins i tot el dia del seu aniversari de casament, si els vam vendre la seva lluna de mel.

Però per desgràcia, no podem dedicar el nostre temps a recordar aquestes dades. Però no us preocupeu, amb aquesta funcionalitat Siturweb s'ocupa de recordar-vos tots aquests esdeveniments perquè els utilitzeu de cara a fidelitzar als vostres clients.
Imaginem que un client ens diu un any abans que vol viatjar al Brasil, on guardar aquest interès quan encara no és una reserva en ferm, però volem inventariarla per anar buscant ofertes. A aquesta necessitat li anomenem peticions.

Imaginem una reserva que vens repetidament, la qual té diversos serveis, que has de donar d'alta cada vegada que els vens. A l'crear un paquet, li pots importar i ja no hauràs de preocupar-te per donar d'alta una vegada i una altra totes aquestes dades.
No tots els clients són iguals. Per això se'ns pot presentar l'ocasió de posar-nos en contacte amb una sèrie de clients determinats, perquè hem vist un viatge que els pot interessar. O per comunicar-los la data de començament de la campanya de IMSERSO. Evidentment, a algú no jubilat no li interessa aquesta comunicació.

Imaginem que volem classificar als millors clients de la nostra agència. En siturweb, hem definit la funcionalitat CRM, que permet definir categories dinàmiques i estàtiques.
Que ens aporta l'acord de Siturweb amb Reclamatravel. Sense que vostè hagi de fer res, Siturweb comunica les dades dels vols que vostè venda a reclamatravel, i aquests comproven si aquest vol és susceptible de reclamació.

Si és així, ells s'ocupen de tot i vostè obté una comissió.
¿SMS 's? Però val la pena enviar una campanya de SMS Màrqueting?

Amb tota seguretat SI. El sms, té una ràtio d'obertura que ronda el 98%: és cada vegada menys comú rebre un SMS i això t'assegura una obertura quasi-segura de forma instantània i l'atenció completa de l'receptor. El més segur és que el receptor llegeixi el teu SMS només per curiositat, per veure qui se l'ha manat.
Quan un client ens demana un hotel, hem d'anar 1-1 revisant les pàgines dels nostres proveïdors. Siturweb ens permet comparar el preu dels principals majoristes perquè no perdis ni un minut.
Aquesta funcionalitat és senzilla per la seva simplicitat, però tremendament útil. A qui no se li ha oblidat alguna tasca. Amb el To do List, pots anar ratllant tota la teva llista de treballs amb un simple clic.
Al mercat, hi ha aplicacions de control d'horaris, però si, Siturweb te l'ofereix inclosa en la quota sense cap cost, millor que millor.
La personalització dels nostres documents en Siturweb, és joc de nens, juga amb els colors, vores, mides, etc., fins a aconseguir document professionals que millor s'adaptin als colors corporatius de la teva empresa i et permetin mostrar alhora una identitat única als teus clients.
Toquen les campanes i no és per donar-nos l'hora, sinó per notificar-nos les possibles alertes i recordatoris que puguin existir sobre els nostres expedients de forma automàtica i en un sol clic.

Per exemple, Siturweb t'avisa dels clients que sortiran demà de vacances i per descomptat dels que tornen del seu viatge. Així podràs cridar-los i el client sentirà que li valores.
Sent la velocitat com si d'un Ferrari es tractés a l'hora de crear expedients dins de el programa Siturweb, la nostra funcionalitat de desament automàtic et permet estalviar temps en la inserció de les dades principals en cada un dels expedients que obris als teus clients.
Vull regalar alguna cosa a la meva amiga i no sé què regalar, quantes vegades hem escoltat això, els bons són una estupenda eina de venda per oferir als nostres clients i jugant amb ella podem arribar a tenir a les nostres mans una eina de màrqueting molt eficaç, per què no aprofitar-nos d'ella si ja està inclosa en el programa Siturweb sense haver de pagar més per ella.

Lliurament un bo regal als teus clients, o un bo bescanviable per passar les vacances. T tingues-ho inventariat en Siturweb.
Oblida't de tants noms d'usuari i de tantes contrasenyes per accedir a les zones privades que t'ofereixen les Majoristes, amb només recordar una, tindràs accessos a totes les altres d'una manera senzilla i molt segura.
Que bogeria vendre un plaça a plaça, molts documents per aquí, molts documents per allà, qui ocupa aquesta plaça ?, qui ocupa aquesta altra ?, on guardo la còpia d'aquest document ?, qui m'ha pagat i qui no ?.

Si ets un agent de viatges, segur que et sona aquesta situació, però això s'ha acabat amb la nova actualització de la funcionalitat de grups dins de el Programa Siturweb, la qual et permet crear grups pas a pas d'una manera molt ordenada, tenint el control en tot moment. No t'ho diem, t'ho demostrem.
Programes com A3, Monitor, Contaplus, ContaWin, NCS, Aplifisa, Diamacon, etc ... programari s de renom, perfectament integrats en Siturweb, per ajudar-te a realitzar els traspassos a aquests programes de tots els seients generats en una determinada data de forma ràpida i senzilla .

Parla amb el teu gestor, segur que utilitzeu algun d'ells, veuràs com t'ho agraeix, una vegada que ho provi, no podrà deixar de utilitzar-lo com ja ho fan desenes de Gestories especialitzades en el sector d'agències de viatges de tot Espanya.
Tens alguna oferta ?. Quantes vegades ens han trucat per telèfon i preguntat això. Ara pots crear ofertes a tot color per al teu aparador i fer-les arribar a tots els teus clients a través dels mitjans d'enviament disponibles dins de el programa Siturweb i també podràs compartir-les en qüestió de segons a través d'TuArea amb tots els teus clients.
Busques respostes a el com, quan, on i per què realitzar una determinada acció dins de el programa Siturweb. Les respostes a totes aquestes preguntes la pots obtenir dins de l'apartat ajuda, on trobaràs explicacions en vídeos en qualitat HD per formar-te o per formar als teus empleats, comercials o col·laboradors.
Quantes vegades se'ns haurà passat pel cap de com puc restringir a un determinat usuari l'accés a un apartat en concret perquè no pugui visualitzar el contingut disponible en aquest o com puc generar un llistat amb les vendes realitzes en un mes d'un agent .

Si se t'ha passat alguna vegada això pel cap, aquestes d'enhorabona, és possible, només has de trucar-nos i Siturweb s'encarrega de la resta.
Tens diverses seus en diferents localitzacions i vols facturar sota un mateix Cif. Tens comercials repartits per la geografia espanyola que col·laboren amb tu i vols que ells mateixos gestionin les seves pròpies reserves. No hi ha problema. Siturweb s'adapta a aquestes situacions perfectament amb tal facilitat que et permet anar escalant el nombre de seus i usuaris sense que la teva butxaca se'n ressenti.